söndag 10 mars 2013

Kesobröd (LCHF)

Idag gjorde jag världens godaste kolhydratsfattiga bröd jag någonsin ätit.
Orginalreceptet kommer som "vanligt" från Åse på 56kilo.se men jag hade inte allt hemma utan gjorde enligt detta:

Kesobröd:

3 ägg
125 g keso
5 msk kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 msk linfrön
3 tsk bakpulver
1 msk olivolja (var vad jag hade hemma)

Smaksättning: knappt en näve hasselnötter som hackas.

Mixa (med stavmixer) keso och ägg. Sen blanda ihop torrvarorna innan du blandar i dom i smeten.
Klicka ut smeten i två klickar på en plåt med bakplåtspapper på. Tryck ut dom som scones och gör en skåra i dom (kryss). In i ugnen på 200 grader i 10 minuter. Ta ut och dela dom.

Åt en fjärdedel som mellis med Bregott och gräddost på. Nam nam nam





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar