Idag gjorde jag världens godaste kolhydratsfattiga bröd jag någonsin ätit.
Orginalreceptet kommer som "vanligt" från Åse på 56kilo.se men jag hade inte allt hemma utan gjorde enligt detta:
Kesobröd:
3 ägg
125 g keso
5 msk kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 msk linfrön
3 tsk bakpulver
1 msk olivolja (var vad jag hade hemma)
Smaksättning: knappt en näve hasselnötter som hackas.
Mixa (med stavmixer) keso och ägg. Sen blanda ihop torrvarorna innan du blandar i dom i smeten.
Klicka ut smeten i två klickar på en plåt med bakplåtspapper på. Tryck ut dom som scones och gör en skåra i dom (kryss). In i ugnen på 200 grader i 10 minuter. Ta ut och dela dom.
Åt en fjärdedel som mellis med Bregott och gräddost på. Nam nam nam
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar